Renovering kök

Kök/ Renovering av kök

Berglund Bygg har stor erfarenhet av köksrenoveringar och har omfattande erfarenhet av projekt i alla storlekar. Vi kan erbjuda flera entreprenadnivåer, allt från totalentreprenad, generalentreprenad till underentreprenad

Våra erfarna medarbetare koordinerar alla insatser från olika hantverkare. Alla yrkesgrupper som du normalt vore tvungen att samordna på egen hand – plattsättare, målare, snickare golvläggare o.s.v. – tar vi hand om så att du själv kan fokusera på helheten. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom sitt område, som inte lämnar något åt slumpen.

Vi kan även erbjuda kompletta lösningar där alla produkter och tjänster kombineras till ett paketerbjudande.

Oavsett tjänsternas omfattning lämnar vi naturligtvis garantier på allt material och arbete vi utför.

Vilken typ av entrepenad du än väljer hjälper vi dig med hela projektet från förslag, projektering och bygglovsansökan, till inköp, samordning av projektet samt arbete och arbetsledning på byggplatsen. Du får tryggheten med en garanti, tydliga fakturor från ett ställe och en och samma kontaktperson som ansvarar för hela projektet.

Förutom våra egna projektledare, snickare, betongarbetare, murare, plattsättare och andra kompetenser arbetar vi med flera underentreprenörer.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT ELLER FÖR MER INFORMATION

berglund nygg nya sm

Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.

Berglund Bygg AB
Boviksvägen 7
931 37 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-70 20 97
Fax : 0910-70 20 35

ARBETSTIDER

Måndag 7:00 - 16.00
Tisdag 7:00 - 16.00
Onsdag 7:00 - 16:00
Torsdag 7:00 - 16:00
Fredag 7:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Lunch 11:00 - 12:00