Takrenovering

Takrenovering

Taket är en av byggnadens absolut viktigaste del

När du ska lägga nytt tätskikt på ditt tak är det viktigt att du väljer rätt takentreprenör.

Att göra tätskiktsarbeten är ett precisionsarbete som ställer stora krav på material, erfarenhet och framför allt ett gediget yrkeskunnande. Taket ska skydda stora värden under många år och det gör valet av material mycket viktigt.

Vi jobbar med alla material när det gäller tak tex. Plåt, papp, takpannor m.m.

Vi på Berglund Bygg kan som takläggare erbjuda dig en komplett takläggning/takrenovering, samt takreparationer av olika typer. Vi arbetar hårt med tydlighet i kombination med kvalitet som uppskattas stort av våra kunder.

Vi arbetar snabbt och effektivt till humana priser och med marknadens bästa produkter godkända av Hus AMAs lagar och föreskrifter.

Vi besiktigar ditt tak, går igenom taksäkerheten, takavvattningssystemet och övriga önskemål för att du skall få en tydlig offert som omfattar tidsåtgång, prisinformation, gällande försäkringar och garantier så att inga missförstånd behöver uppstå om vad som ingått. På så sätt får du en god överblick och kontroll över din investering och vet precis vad ditt nya tak kommer att kosta.

Vi lägger tak på alla typer av hus stort som litet till företag, BRF och privatpersoner.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT ELLER FÖR MER INFORMATION

berglund nygg nya sm

Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.

Berglund Bygg AB
Boviksvägen 7
931 37 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-70 20 97
Fax : 0910-70 20 35

ARBETSTIDER

Måndag 7:00 - 16.00
Tisdag 7:00 - 16.00
Onsdag 7:00 - 16:00
Torsdag 7:00 - 16:00
Fredag 7:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Lunch 11:00 - 12:00