Byggservice

Byggservice | Ombyggnad & Tillbyggnad

Bra byggservice handlar om flexibilitet och effektivitet. Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika förutsättningar och behov.
Vi utför alla slags ombyggnader och tillbyggnader åt försäkringsbolag, statliga och kommunala och privata fastighetsägare.
Vi är ofta anlitade för ombyggnader, reparationer och underhåll, bl.a. av Kommuner och Landsting.

Vi tar hand om alla typer av försäkringsskador, även i privata fastigheter. Det kan handla om brand- eller vattenskador, sättningar, mögel, fukt m.m.
Våra anställda är inte bara skickliga fackmän utan också proffs på att hantera alla typer av svåra situationer som kan uppstå t.ex. vid bränder, större vattenskador eller vid andra typer av saneringsarbeten. Våra kunder skall känna sig trygga i vårt sällskap!

Vilken typ av entrepenad du än väljer hjälper vi dig med hela projektet från förslag, projektering och bygglovsansökan, till inköp, samordning av projektet samt arbete och arbetsledning på byggplatsen. Du får tryggheten med en garanti, tydliga fakturor från ett ställe och en och samma kontaktperson som ansvarar för hela projektet.

Förutom våra egna projektledare, snickare, betongarbetare, murare, plattsättare och andra kompetenser arbetar vi med flera underentreprenörer.

Ett urval av arbeten vi utför inom ombyggnads- och tillbyggnadsentreprenader:

  • Tillbyggnad, ombyggnad, utbyggnad villa, radhus, fritidshus/ sommarstuga
  • Tillbyggnad, ombyggnad och utbyggnaad av kommersiella lokaler och fastigheter
  • Lokalanpassning kontor, butiker och restauranger
  • Altan, veranda, uteplats, balkong, trapp mm.

KONTAKTA OSS FÖR EN OFFERT ELLER FÖR MER INFORMATION

berglund nygg nya sm

Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.

Berglund Bygg AB
Boviksvägen 7
931 37 SKELLEFTEÅ
Telefon: 0910-70 20 97
Fax : 0910-70 20 35

ARBETSTIDER

Måndag 7:00 - 16.00
Tisdag 7:00 - 16.00
Onsdag 7:00 - 16:00
Torsdag 7:00 - 16:00
Fredag 7:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Lunch 11:00 - 12:00