• 0910-70 20 97
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mån - Fre 7:00 - 16:00

RENOVERING BADRUM

BADRUM/ RENOVERING BADRUM

Berglund Bygg är ett byggföretag som kan badrum och renovering av badrum. Vi har kunnandet, erfarenheten och flexibiliteten att efter önskemål kunna utforma och bygga ett kvalitetsbadrum med bästa möjliga resultat.
Vi hjälper dig därför gärna med utformning och design av ditt nya badrum. Vi arbetar under processen tillsammans med dig för att ta fram en unik och personlig lösning för just din badrumsrenovering.

Dolda vattenskador, slitage och material är orsaker som motiverar badrumsrenoveringar

Det räcker med 5-10 år gammalt badrum för att det ska vara dags renovera. Det kan vara designen som är omodern eller så är badrummet helt enkelt för gammalt och smutsigt.

En renovering av badrummet ger dig inte bara ett nytt och fräscht badrum. Det höjer också din marknadsvärdet på din bostad.

Image

En badrumsrenovering ska alltid utföras av en professionell byggfirma för att undvika större vattenskador och dylikt.

Berglund Bygg i Skellefteå är en byggfirma som tillhandahåller erfarna byggjobbare som har renoverat många badrum. Och som har de rätta certifieringarna för att utföra byggarbete i badrum och våtrumsarbete.

Image

KONTAKTUPPGIFTER

Boviksvägen 7 
931 37 SKELLEFTEÅ 
Telefon: 0910-70 20 97 
Fax : 0910-70 20 35
kristoffer@berglundbygg.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 7.00 - 16.00
Lunch 11.00 - 12.00
Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.
Cookies och datahantering

Denna sida använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.

Läs mer