• 0910-70 20 97
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mån - Fre 7:00 - 16:00

RENOVERING TAK

TAK & TAKRENOVERING

Berglund Bygg har stor erfarenhet av köksrenoveringar och har omfattande erfarenhet av projekt i alla storlekar. Vi kan erbjuda flera entreprenadnivåer, allt från totalentreprenad, generalentreprenad till underentreprenad.

När du ska lägga nytt tätskikt på ditt tak är det viktigt att du väljer rätt takentreprenör.

Att göra tätskiktsarbeten är ett precisionsarbete som ställer stora krav på material, erfarenhet och framför allt ett gediget yrkeskunnande. Taket ska skydda stora värden under många år och det gör valet av material mycket viktigt.

Vi jobbar med alla material när det gäller tak tex. Plåt, papp, takpannor m.m.

Image

Vi på Berglund Bygg kan som takläggare erbjuda dig en komplett takläggning/takrenovering, samt takreparationer av olika typer. Vi arbetar hårt med tydlighet i kombination med kvalitet som uppskattas stort av våra kunder.

Vi arbetar snabbt och effektivt till humana priser och med marknadens bästa produkter godkända av Hus AMAs lagar och föreskrifter.

Image

Taket är en av byggnadens absolut viktigaste del

Vi besiktigar ditt tak, går igenom taksäkerheten, takavvattningssystemet och övriga önskemål för att du skall få en tydlig offert som omfattar tidsåtgång, prisinformation, gällande försäkringar och garantier så att inga missförstånd behöver uppstå om vad som ingått. På så sätt får du en god överblick och kontroll över din investering och vet precis vad ditt nya tak kommer att kosta.

Vi lägger tak på alla typer av hus stort som litet till företag, BRF och privatpersoner.

KONTAKTUPPGIFTER

Boviksvägen 7 
931 37 SKELLEFTEÅ 
Telefon: 0910-70 20 97
Fax : 0910-70 20 35
kristoffer@berglundbygg.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 7.00 - 16.00
Lunch 11.00 - 12.00
Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.
Cookies och datahantering

Denna sida använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.

Läs mer