• 0910-70 20 97
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mån - Fre 7:00 - 16:00

BYGGENTREPRENADER

BYGGENTREPRENAD/ NYPRODUKTION

Berglund Bygg erbjuder nybyggnation och ombyggnation av villor. Med vår bredd har vi kompetensen för bygg, kakel och måleri i företaget.
Vi har även nära samarbeten med elektriker, rörmokare, murare m.m. för att ditt projekt ska gå så smidigt som möjligt, från början till slut.

Image
Bredden i vår verksamhet gör att vi står mycket starka när det gäller alla typer av byggentreprenader. Alla projekt är naturligtvis intressanta, stora som små, men partnering- och samverkansprojekt tillhör dem där vi bäst utnyttjar vår organisations kompetens. Här kan vi fullt ut visa fördelarna med vårt breda kunnande och de korta beslutsvägarna.

Totalentreprenad, delad entreprenad eller generalentreprenad

De olika entreprenadformerna kan i stora drag beskrivas så här:
Totalentreprenad innebär att du skriver kontrakt med ett enda företag. Företaget - totalentreprenören - ansvarar för projektering, material samt eget arbete och arbeten som eventuellt lejs ut till underentreprenörer.
Generalentreprenad innebär att du anlitar exempelvis en arkitekt för att rita och projektera huset och en entreprenör - generalentreprenören - som tar hand om resten, det vill säga material och byggarbete.
Delad entreprenad innebär att du skriver separata kontrakt med två eller flera företag. Den enklaste formen - två kontrakt - innebär att du köper själva huset av ett företag och anlitar ett annat för projektering och byggarbeten. Du kan också avtala direkt med flera olika att de ska utföra markarbeten, grundläggning, VVS och så vidare.
Ibland används dessa benämningar på annat sätt i branschen. Det viktiga för dig är att ha koll på hur många parter som är inblandade i bygget och vad varje avtal innebär.

Berglund bygg åtar sig byggentreprenader vad avser nyproduktioner av

Villor

Image

Industrilokaler

Image

Fritidshus

Image

Kontorslokaler

Image

Flerfamiljshus

Image

Butiker och restauranger

Image

KONTAKTUPPGIFTER

Boviksvägen 7 
931 37 SKELLEFTEÅ 
Telefon: 0910-70 20 97 
Fax : 0910-70 20 35
kristoffer@berglundbygg.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 7.00 - 16.00
Lunch 11.00 - 12.00
Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.
Cookies och datahantering

Denna sida använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.

Läs mer