• 0910-70 20 97
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mån - Fre 7:00 - 16:00

FASADRENOVERING

RENOVERING FASADER

Vi erbjuder alla sorters fasadrenovering och oavsett vad du önskar göra med din fasad är vi företaget att vända sig till i Skellefteå. Vi har lång erfarenhet i branschen och är vana att arbeta med alla typer av fasadarbeten.
För oss är kunden viktigast och vi håller hela tiden en dialog med våra kunder och arbetar och planerar utefter kundens önskemål i varje enskilt fall.

Vi strävar hela tiden efter att  erbjuda så kostnadseffektivt arbete som möjligt utefter de önskemål som våra kunder har. Våra byggare är mycket kunniga och har lång erfarenhet inom branschen.
Image

Genom våra kontakter med leverantörer arbetar vi enbart med material som håller högsta kvalitet för att på så sätt garantera att vi alltid utför ett arbete som våra kunder blir helt nöjda med.

Våra kunder sträcker sig från bostadsrättsföreningar och statliga eller kommunala uppdrag till privata fastighetsägare. Om du anlitar oss på Berglund Bygg i Skellefteå kan du vara säker på att din fasad får bästa möjliga behandling.

Image

Exempel på arbeten vi utför

- Murningsarbeten
- Putsning
- Dörrar, fönster och balkonger
- Inglasning, renovering och nykonstruktion
- Tilläggsisolering
- Träpaneler
- Plåtfasader

KONTAKTUPPGIFTER

Boviksvägen 7 
931 37 SKELLEFTEÅ 
Telefon: 0910-70 20 97
Fax : 0910-70 20 35
kristoffer@berglundbygg.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 7.00 - 16.00
Lunch 11.00 - 12.00
Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.
Cookies och datahantering

Denna sida använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.

Läs mer