• 0910-70 20 97
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mån - Fre 7:00 - 16:00

RENOVERING KÖK

KÖK & KÖKSRENOVERING

Berglund Bygg har stor erfarenhet av köksrenoveringar och har omfattande erfarenhet av projekt i alla storlekar. Vi kan erbjuda flera entreprenadnivåer, allt från totalentreprenad, generalentreprenad till underentreprenad.
Våra erfarna medarbetare koordinerar alla insatser från olika hantverkare. Alla yrkesgrupper som du normalt vore tvungen att samordna på egen hand – plattsättare, målare, snickare golvläggare o.s.v. – tar vi hand om så att du själv kan fokusera på helheten. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom sitt område, som inte lämnar något åt slumpen.
Image
Vi kan även erbjuda kompletta lösningar där alla produkter och tjänster kombineras till ett paketerbjudande.

Oavsett tjänsternas omfattning lämnar vi naturligtvis garantier på allt material och arbete vi utför.
Image
Image
Vilken typ av entrepenad du än väljer hjälper vi dig med hela projektet från förslag, projektering och bygglovsansökan, till inköp, samordning av projektet samt arbete och arbetsledning på byggplatsen. Du får tryggheten med en garanti, tydliga fakturor från ett ställe och en och samma kontaktperson som ansvarar för hela projektet.
Image
Förutom våra egna projektledare, snickare, betongarbetare, murare, plattsättare och andra kompetenser arbetar vi med flera underentreprenörer.

KONTAKTUPPGIFTER

Boviksvägen 7 
931 37 SKELLEFTEÅ 
Telefon: 0910-70 20 97
Fax : 0910-70 20 35
kristoffer@berglundbygg.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 7.00 - 16.00
Lunch 11.00 - 12.00
Berglund Bygg i Skellefteå bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Vi utför alla typer av entreprender, även bygg- och renoveringsprojekt där du som kund vill göra delar av arbetet själv.
Cookies och datahantering

Denna sida använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.

Läs mer